Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü'ne Kupasını Genel Başkan Ali Düşmez Verdi

2022-2023 sezonunda (BAL) Bölgesel Amatör Lig'den TFF 3. Lig'e yükselme başarısı gösteren Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü törenle kupasını TASKK Genel Başkanı ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali DÜŞMEZ'den aldı.

18 Eylül 2023, Pzt

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

İBB Şenlikköy Stadı'nda oynanan Malatya Arguvan Spor maçı öncesinde düzenlenen törende Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü'ne kupasını Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi, Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez takdim etti. Kupa seremonisine TFF Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin ve TFF İstanbul Bölge Müdürü Gür Onar'ın yanı sıra Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü Başkanı Rafet Orhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. 

TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez, kazanılan şampiyonluktan dolayı Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü Başkanı Rafet Orhan'ı, teknik heyeti ve oyuncuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Düşmez yaptığı konuşmada "Sizlere Başkanımız Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımın selamlarını getirdim. Geçen sezonki şampiyonluktan dolayı tüm camiayı kutluyorum. TFF 3. Lig'de de başarılarınızın devamını diliyorum. Küçükçekmece Sinop Spor çok köklü bir geçmişe sahip. Kulübün kuruluşundan 46 yıl sonra ilk kez TFF 3. Lig'e yükselme başarısı gösterildi. Bu başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Hepinizi tekrar kutluyorum. TFF 3. Lig'de ikinci hafta müsabakalarını oynuyoruz. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.