27 Temmuz 2015, Pzt>
U23 Dünya Şampiyonası Kürek Yarışları Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde devam ediyor. Şampiyonada, Mert Kaan Kartal ve Fatih Ünsal’dan oluşan LM2- ekibimiz gümüş madalya kazandı.
BM4+ ekibimiz ise Almanya’nın salise farkıyla gerisinde kalarak dördüncülüğe uzandı. Millilerimiz, dördüncü olarak tamamladığı şampiyonada kürekte ekol ülkelerden Avustralya ve Amerika Birleşik Devleti’ni geride bıraktı.
Diğer Haberler
Aysu Türkoğlu’ndan Tarihi Başarı
Bodrumlu 23 yaşındaki açık deniz yüzücüsü Aysu Türkoğlu, Ka’iwi Kanalı’nı 21 saatte geçerek bu kanalı geçen en genç Türk yüzü..
Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi'ni İkinci Tamamladı
UEFA Gençlik Ligi finalinde temsilcimiz Trabzonspor U19, İspanya temsilcisi Barcelona U19 ile karşı karşıya geldi.
Para Tekvandocularımızdan 7 Madalya
Çin’in Taian kentinde düzenlenen 2025 WT Asya Başkanlık Kupası’nda yarışan milli para tekvandocularımız 1 altın, 6 bronz mada..
Şampiyon Galatasaray Fuzul
Şampiyon Fenerbahçe Medicana !
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçında Macaristan’ı 3-0 Mağ..