12 Ekim 2011, Çar>
MASKF Başkan Özdemir, “Belediye Başkanımız, Malatya’ya yaptığı güzel hizmetlerin yanında her zaman sporcunun da yanında olmuştur. Malatya’ya yaptı hizmetler ve Amatör spor kulüplerine yaptığı yardımlardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Amatör ruhla yapılan her şeyin daha güzel olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Amatör sporu ve gençlerimizin spora yönlendirilmesini gönülden destekliyoruz”.
Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Desteklerinden dolayı Başkan Çakır’a teşekkür…
Eylül ayında yapılan Genel Kurulda tekrar MASKF Başkanlığına seçilen Özdemir, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Malatya’ya çok güzel hizmetler yaptığını belirterek, “Malatya’mız hizmetlerin en güzeline layık. Belediye Başkanımız, Malatya’ya yaptığı güzel hizmetlerin yanında her zaman sporcunun da yanında olmuştur. Malatya’ya yaptı hizmetler ve Amatör spor kulüplerine yaptığı yardımlardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise amatör ruhla yapılan her şeyin daha güzel olduğunu belirterek, “Malatya’mızda amatör branşlarda birçok başarı mevcut. Ancak Amatör spor kulüpleri ile sporcuların yeteri kadar destek bulamadıkları da bir gerçek. Amatörün desteklenmesini, gençlerimizin spora yönlendirilmesini gönülden destekliyoruz. Gençlerimizin spor yapacakları alanları geliştirmemiz gerekiyor. Yeşiltepe bölgesinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yapacağımız saha belki Malatya’daki önemli bir eksikliği gidermiş olacak. Kapalı alanların yapımını belediye olarak biz üstlendik. Oraya güzel bir tesis yapacağız. Bu tesis amatör branşlarda büyük bir eksikliği ortadan kaldırmış olacak” dedi.
Başkan Çakır, “Yeni yaptığımız büyük parklarımızın içerisinde Basketbol ve Voleybol başta olmak üzere birçok spor sahası projelendiriyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarda, vatandaşlarımızın yanı sıra amatör sporcularımızın da spor yapacakları mekanları oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Diğer Haberler
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..
Malatya Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine 10 milyon TL değerinde spor malzemesi yardımı yaptı.
Konfederasyon Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa’da Yapıldı
Konya’da Minik Futbolcular Sezonu Şenlikle Tamamladı
Konya’da düzenlenen U11, U12 ve U13 Şenlik Ligleri, final müsabakaları ve kupa töreniyle sona erdi.
Muğla’da 29.su Düzenlenen Valilik Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi
Zonguldak ASKF’nin 18. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 18. Olağan Genel Kurulu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kongre salonu’nda 205 de..
Hatay’da Amatör Spor Kulüpleri’ne Spor Malzemesi Desteği