Manisa Büyükşehir belediyesinden amatörlere 310 bin TL Nakdi yardım

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde 2. Amatör Küme'de mücadele veren 62 takıma toplamda 310 bin liralık maddi destekte bulundu.

12 Mart 2020, Per

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Sezon başında Bölgesel Amatör Lig,Süper Amatör ve 1. Amatör Kümede mücadele eden 62 takıma toplamda 387 bin 500 liralık maddi yardımda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kez 2. Amatör Küme'de mücadele eden 62 takıma 5 biner lira maddi destekte bulundu. MASKİ Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle nakdi yardım çekleri kulüp başkanlarına teslim edildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Manisa ASKF Başkanı Erol Timur ; " Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa'da amatör sporun tüm branşlarının ilerlemesine destek vermektedir. Yine bugün 62 kulübümüze nakdi yardımda bulunarak tekrar desteklerini göstermişlerdir. Kendilerine şahsım ve Amatör spor  kulüplerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunar ve 2. Lig'de mücadele eden Manisa Futbol Kulübümüze de play-off yolunda başarılar dileriz" dedi.


 Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ise bir konuşmasında; "Ne yazık ki, ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. 27 Şubat Regaip Kandili gecesi, ülkece hepimizi yasa boğan hadiseler yaşadık. Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hava saldırısı sonucu 34 evladımız şehit oldu. Yüreklerimize kor düşüren bu alçakça saldırıda şehit olan kahraman evlatlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Bu alçakça saldırının ardından ülkemize sallanan parmağın kırılması için devletimiz ve ordumuz, Bahar Kalkanı harekatını başlattı. Kısa sürede oldukça etkili olduğumuz bu harekatta, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar güçlü bir devlet olduğunu dosta ve düşmana en iyi şekilde gösterdik ve aziz şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık. Günübirlik siyasi çekişmelerden ve polemiklerden uzak durarak, her zamankinden daha çok ve her zamankinden daha güçlü bir şekilde bir ve beraber olmamız gerektiğine inanıyoruz" dedi.
Mehmet Güzgülü, "Burada bir parantez açmak istiyorum. Manisa'da amatör spora ve dolayısıyla gençlerimize büyük önem veren değerli futbol adamı İsmail Bedel'i Aralık ayında kaybettik. Huzurlarınızda bu değerli ismi saygı ve rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun. Şubat ayında başlayan 2. Amatör küme sezonuna İsmail Bedel Sezonu adının verilmesinden dolayı da Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun değerli yönetimine teşekkür ediyoruz.Sözlerime son verirken, bir kez daha aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, hepinize bir kez daha sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.