Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Amatörlere Nakdi Destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa il genelinde mücadele veren 278 kulübe toplamda 1 milyon 682 bin TL’lik nakdi destekte bulundu.

16 Mart 2023, Per

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

MASKİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz ERGÜN, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, Manisa Futbol Kulübü Başkanvekili Engin Anlı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, spor kulüplerinin başkanları ve temsilcileri katıldı.

Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, desteklerini her zaman hissettikleri Başkan Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Yanınızda Olmaya Devam Edeceğiz
Timur’un ardından kürsüye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını vurguladı. Başkan Ergün, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana tesisleşmeye yönelik hamlelerimize; gençlerimizin ve çocuklarımızın spora teşvik edilmesine yönelik projelere büyük önem verdik. İstedik ki; bu şehirde yaşayan her çocuk sporla ilgilensin ve kötü alışkanlıklardan uzak dursun. Bu noktada sizler de bu anlayışımıza sunduğunuz hizmetlerle ciddi katkı sağlıyorsunuz. O açıdan bu şehrin gençlerine ve çocuklarına spor yapma imkanı sunduğunuz için her birinize Manisalı hemşehrilerim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sporun içinden gelen bir yönetici olarak her zaman sizlerin yanında olmaya, sizlere destek vermeye devam edeceğimden şüpheniz olmasın” dedi.
Depremde Yaşamını Yitirenleri Andı
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde yaşamını yitirenleri de unutmayan Başkan Ergün, “6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve binlerce insanımızın ne yazık ki yaşamını yitirdiği asrın felaketi yüreklerimizi yaktı. Öncelikle depremlerde yaşamını yitirenleri rahmetle anıyor, ülkemize ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bu elim afetin açtığı yaraların sarılması için ilk andan itibaren devletimizin ve milletimizin yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Bu acı hadisede çok sayıda sporcu kardeşimiz de yaşama veda etti. Onları da rahmetle anıyorum. Kaybettiğimiz tüm canların mekanı cennet olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ergün, amatör lig kulüplerinin temsilcilerine çeklerini takdim etti.

Tören, hediye takdimleri ve günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.