Manisa FK’dan Amatörlere Malzeme Desteği

Manisa Futbol Kulübü, amatör spor kulüplerine futbol topu desteğinde bulundu.

01 Aralık 2022, Per

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleşen dağıtım törenine Başkan Mevlüt Aktan, Başkan Vekili Engin Anlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Hasacar, Özcan Nalbantlar, Seyit Ali Özmen, Ahmet Karadağ, Teknik Direktörü Levent Eriş, Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı, futbolcular ile amatör spor kulüplerinin başkanları ve temsilcileri katıldı.

Futbol topu dağıtım töreninde konuşan Başkan Mevlüt AKTAN; “Manisa Futbol Kulübü olarak şehrimizi Spor Toto 1. Lig’de en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken özellikle altyapıya verdiğimiz önemin de her geçen gün artarak devam etmesi için gayret gösteriyoruz. Hem tesisleşme hem de sporcu yetiştirme noktasında altyapıda çok önemli adımlar atıyoruz. Şuan altyapımızda 269 lisanlı sporcumuz var. Futbol okullarımızda eğitim verdiğimiz 2 bine yakın çocuğumuz var. Biz futbolun kurtuluşunun altyapılarda olduğunu biliyoruz ve bunu her fırsatta dile getiriyoruz.

Başkan Aktan, “Bağımlılıklardan uzak bir gençlik için tek yol spor”Amatör futbol kulüplerinin bütün zorluklara rağmen değerli bir iş yaptığının altını çizen Başkan Mevlüt Aktan, “Siz değerli amatör futbol kulüplerimiz de bu çerçevede çok önemli işler yapıyorsunuz. Altyapınızdan yetişen bir futbolcunun üst seviyelerde oynadığını görünce bizimle aynı gururu paylaşıyorsunuz. Bu anlamda sizlere destek olmak, yükünüzü biraz olsun hafifletmek adına sizlere futbol topu desteğinde bulunuyoruz. TFF 2. Lig’den 3. Lig’e, Bölgesel Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e 1. ve 2. Amatör Ligler dahil olmak yaklaşık 140 kulübümüze futbol topu hediye ediyoruz. Hepimizin ortak amacı Manisa’nın çocuklarına, gençlerine futbolu sevdirmek, sporu aşılamak. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, Başkan Mevlüt Aktan’a ve teknik direktör Levent ERİŞ’e çiçek takdim ederek desteklerinden dolayı amatör futbol kulüpleri adına teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Mevlüt Aktan, Başkan Vekili Engin Anlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri amatör futbol kulüplerine futbol toplarını hediye etti. Tören günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.