22 Haziran 2023, Per>
JW Marriott Hotel'de yapılan genel kurul toplantısı 202 delegenin imzasıyla açıldı. Divan başkanlığına, Spor Toto Süper Lig kulüplerinden Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak seçildi. Genel kurula Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Konya Milletvekili Mehmet Baykan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, TFF eski başkanları, milletvekilleri, FIFA, UEFA temsilcileri, kulüp başkan ve yöneticileri ile delegelerin yanısıra Konfederasyon adına Genel Başkan Ali Düşmez Başkanlığında Delegeler Genel Başkan Vekili Burhan Cahit Erdem, Genel Sekreter Abdullah Albunar, Onur Kurulu üyesi Adnan Ersan, Genel Başkan Yardımcısı Ali M. Tanrıyaşükür, Sağlık İşleri Sekreteri Firuz Erdil, Genel Sekreter yardımcısı Sadri Atam, TFF-TASKK İlişkileri Sekretelereri Mithat Ertaş ve Mustafa Gür katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddeleri görüşülmeye başlandı. Genel kurulda TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun 1 Haziran 2022-31 Mayıs 2023 dönemindeki hesap ve faaliyetleri oybirliğiyle ibra edildi. Yapılan seçimde Mehmet Büyükekşi 4 yıl için yeniden Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçildi.
TFF Yönetim Kurulu Asil Üye Listesi
İbrahim Burkay
Yusuf Günay
Yalçın Orhan
Alkın Kalkavan
Hamit Altıntop
Müslüm Özmen
Volkan Can
Ali Düşmez
Erman Kalkandelen
Ramazan Üçdan
Agah Ruşen Çetin
Mustafa Eröğüt
Şafak Müderrisgil
Haluk Kalyoncu
TFF Yönetim Kurulu Yedek Üye Listesi
Talat Papatya
İdil Karademirlidağ Suher
Fuat Guguloğlu
Murat Şahin
Özen Kuzu
Habil Yazıcı
Abdullah Altınkum
Cengiz Erdem
Süleyman Kocasert
Cem Gün
İbrahim Gökhan Kasapoğlu
Şevket Çelik
M. Taha Güvendi
Remzi Ay
Denetleme Kurulu Asil Üye Listesi
İsmail Gerçek
İrfan Karakaş
Osman Arslan
Selim Doğan
Ali Koray Büyükasar
Denetleme Kurulu Yedek Üye Listesi
Ömer Burhanoğlu
Enes Malik Ay
Mert Erer
İsmail Serdar İplikçioğlu
Burak Alcan
Diğer Haberler
Muğla ASKF’nin 28. Başkanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı
Muğla ASKF’nin 28. Başkanlar Kurulu toplantısı 08 Eylül 2025 pazartesi günü yapıldı.
Genel Başkan Şener Aydın Diyarbakır ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Diyarbakır ASKF’yi ziyaret etti.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024-2025 sezonunda mücadele eden amatör spor kulüplerine yönelik nakdi yardım töreni,..
Genel Başkan Şener Aydın, Manisa ASKF’yi Ziyaret Etti
Genel Başkan Şener Aydın, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ile birlikte Manisa ASKF’yi ..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan İzmir ASKF’ye Ziyaret
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..
Malatya Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine 10 milyon TL değerinde spor malzemesi yardımı yaptı.