Mehmet Büyükekşi, 4 Yıllığına Yeniden TFF Başkanı Seçildi

Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün Ankara’da yapıldı ve seçime tek aday olarak giren TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 4 yıllığına yeniden başkan seçildi.

22 Haziran 2023, Per

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

JW Marriott Hotel'de yapılan genel kurul toplantısı 202 delegenin imzasıyla açıldı. Divan başkanlığına, Spor Toto Süper Lig kulüplerinden Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak seçildi. Genel kurula Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Konya Milletvekili Mehmet Baykan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, TFF eski başkanları, milletvekilleri, FIFA, UEFA temsilcileri, kulüp başkan ve yöneticileri ile delegelerin yanısıra Konfederasyon adına Genel Başkan Ali Düşmez Başkanlığında Delegeler Genel Başkan Vekili Burhan Cahit Erdem, Genel Sekreter Abdullah Albunar, Onur Kurulu üyesi Adnan Ersan, Genel Başkan Yardımcısı Ali M. Tanrıyaşükür, Sağlık İşleri Sekreteri Firuz Erdil, Genel Sekreter yardımcısı Sadri Atam, TFF-TASKK İlişkileri Sekretelereri Mithat Ertaş ve Mustafa Gür katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddeleri görüşülmeye başlandı. Genel kurulda TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun 1 Haziran 2022-31 Mayıs 2023 dönemindeki hesap ve faaliyetleri oybirliğiyle ibra edildi. Yapılan seçimde Mehmet Büyükekşi 4 yıl için yeniden Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçildi.

TFF Yönetim Kurulu Asil Üye Listesi

İbrahim Burkay
Yusuf Günay
Yalçın Orhan
Alkın Kalkavan
Hamit Altıntop
Müslüm Özmen
Volkan Can
Ali Düşmez
Erman Kalkandelen
Ramazan Üçdan
Agah Ruşen Çetin
Mustafa Eröğüt
Şafak Müderrisgil
Haluk Kalyoncu

TFF Yönetim Kurulu Yedek Üye Listesi


Talat Papatya
İdil Karademirlidağ Suher
Fuat Guguloğlu
Murat Şahin
Özen Kuzu
Habil Yazıcı
Abdullah Altınkum
Cengiz Erdem
Süleyman Kocasert
Cem Gün
İbrahim Gökhan Kasapoğlu
Şevket Çelik
M. Taha Güvendi
Remzi Ay

Denetleme Kurulu Asil Üye Listesi

İsmail Gerçek
İrfan Karakaş
Osman Arslan
Selim Doğan
Ali Koray Büyükasar

Denetleme Kurulu Yedek Üye Listesi

Ömer Burhanoğlu
Enes Malik Ay
Mert Erer
İsmail Serdar İplikçioğlu
Burak Alcan

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.