Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Yardım

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen” Amatör Spor Kulüplerine Yardım Töreninde faaliyet gösteren 250 amatör spor kulübüne toplamda 7 milyon 470 bin TL nakdi destek sağlandı.

26 Aralık 2023, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer düzenlenen törende spor kulübü yöneticileri ve sporcularla bir araya geldi.

Sporun topluma sağladığı katkılardan bahseden Seçer, “Spor; ekip ruhunu öğretiyor. Beraber mücadele etmeyi, kazanmayı, mutluluğu, kaybetmeyi ve üzüntüyü paylaşmayı öğretiyor” dedi.

Sporun insanları bir araya getiren, birleştiren bir fahri barış elçisi olduğunu vurgulayan Seçer,  “Uluslararası müsabakalar, olimpiyatlar oluyor. Her kıtadan insanlar koşuyor, birbirlerini tebrik ediyor, birbirlerini belki ilk kez görüyor, belki tanımıyor. Spor öyle değerli ve önemlidir” diye konuştu.

Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş yaptığı konuşmada Başkan Seçer’e ve Mersin Büyükşehir’e Amatör spora verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Seçer, kulüpler ve sporculardan gelen soruları yanıtladı ve Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş’a temsili destek çekini verdi. Ertaş da Başkan Seçer’e amatör spor kulüplerine desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Program, Seçer’in sahneden spor kulüpleri ile öz çekim yapmasının ardından sona erdi.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.