Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Amatörlere 4 Milyon TL Yardım

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2021-2022 sezonunda faal olan amatör spor kulüplerine '‘Amatör Spora Desteksin Mersin’' prensibiyle 4 Milyon TL Nakdi yardımda bulundu.

12 Ekim 2022, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

'‘Amatör Spora Desteksin Mersin’' yardım töreninde konuşan Başkan Seçer öncelikle Mezitli ilçesi Polisevi’ne yapılan terör saldırısını değerlendirerek, “Geçtiğimiz hafta Mersin bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Şehidimize Allah’tan rahmet, yaralı polisimize ve yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Fakat, Mersin emin ellerde. Çünkü, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Mersinliler Mersin’e Sahip Çıkın’ veciz sözünde olduğu gibi, Mersin’e hepimizin sahip çıkacağından ismim kadar eminim ve bunu hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı.

Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş ise yaptığı konuşmada, “Bu yıl 219 spor kulübümüz bu yardımdan faydalanıyor. Rakam 4 milyon 66 bin lira. Bu konuda da Sayın Başkanım başta olmak üzere, amatör spor adına kim ne yapıyorsa minnettarız. Bu konuda çok şanslıyız. İnanın bu yardımlarınız, amatörlerimize can suyu oluyor. Onların adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.