Mersin Büyükşehir Belediyesinden Spor Buluşması Yemeği

19 Mayıs Gençlik Spor haftası nedeniyle Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Buluşmaları adı altında Mersin'deki tüm amatör spor camiasına bir yemek verdi.

20 Mayıs 2022, Cum

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Yemeğe Tüm Branşlardaki kulüpler, hakemler, il temsilcileri, saha komiserleri, TÜFAD katıldı.

Törende bir konuşma yapan Mersin Ak Parti milletvekili Hacı ÖZKAN kendisinin de Amatör Spor camiasından geldiğini daha önce Mersin ASKF yönetiminde görev aldığını Amatör Sporun sorunlarını çok iyi bildiğini Amatör Spora devamlı katkı ve destek sağlamaya çalıştığını belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER Amatör sporun hep yanında olduklarını gerek nakdi gerekse malzeme yardımı ile Ulusal ve uluslararası derece yapan sporcu ve antrenörleri ödüllendirdiklerini ve ödüllendirmeye devam edeceklerini, sporun dilinin ortak olduğunu yapılan bu yardımların her yıl artarak devam edeceğini bu tür etkinlikleri spor camiası ile daha sık yapacaklarını belirterek, yemeğe katılan tüm spor camiasına teşekkür etti. Mersin ASKF Başkanı Mithat ERTAŞ törende Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER' e Milli takım forması hediye ederek, katkı ve desteklerinden dolayı kendisine spor camiası adına teşekkür etti.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.