Mersin Yenişehir Belediyesinden 51 Amatör Spor Kulübüne 650 Bin TL Destek

Mersin Yenişehir Belediyesi, Yenişehir'de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine 650 bin TL'lik nakdi destekte bulundu.

28 Kasım 2023, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Amatör spor kulüplerinin temsilcileri ve sporcularla nakdi destek töreninde bir araya gelen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, " Hareket ilkemizde en kıymetli yeri aslında amatör branşlara ayırdık. Çünkü amatör branşlar olmazsa olmaz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi belli sportif alanlara yönlendirmeli, onları geleceğe hazırlamalıyız. Onun için amatör kulüplerimiz, amatör branşlar bizim için çok kıymetli. Bunun için de Yenişehir Belediyesi olarak hem tesislerimizle, hem altyapımızla, amatör spor kulüplerimizin daima yanındayız." dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'in daima yanlarında olduğunu belirten Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş ise "Yenişehir Belediye Başkanımız amatör sporun hep yanında oldu, hep destek oldu. Süre gelen bu süreçte pandemiden sonra nakdi yardıma döndü. Daha önce malzeme yardımı yapılıyordu. Ben sizler adına, sporcularımız adına, kulüplerimiz adına kendisine duyarlılığından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Törenine Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'in yanı sıra Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, amatör spor kulüpleri ile sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve sporcular katıldı.

 

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.