09 Haziran 2015, Sal>
Fransa’nın Marsilya kentinde düzenlenen organizasyonda 1500 m. de yarışan milli sporcumuz, 3:33.34’lük derecesiyle üçüncü olarak olimpiyat barajını geçerek önemli bir başarıya imza attı.
Bakan Çağatay Kılıç İlham Tanui Özbilen’i tebrik etti
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Uluslararası Marsilya Atletizm Yarışmalarında olimpiyat barajını geçen milli atlet İlham Tanui Özbilen’i tebrik etti.
Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Fransa’da düzenlenen turnuvada, 1500 m. dalında olimpiyat barajını geçen İlham Tanui Özbilen’i tebrik ediyorum. Sporcumuzun bu güzel dereceleri Rio 2016 sürecinde sık sık tekrarlamasını temenni ediyorum. Rio 2016 yolunda son zamanlarda kazanılan bu güzel başarıların artarak sürmesini ümit ediyorum.”
Diğer Haberler
Damla'dan Tarihi Şampiyonluk
Sporcu Lisansında Sağlık Raporuna Yeni Çerçeve
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı, gençlik ve spor alanında önemli düzenlemeler içeren “Sağlık Raporları Usul ve..
Furkan'dan Tarihi Şampiyonluk
Para Atletizmden 5 Madalya
2026 UEC Elit Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası Başladı
Konya Olimpik Velodromu’nda düzenlenen 2026 UEC Elit Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası başladı.
Türkiye Kadın Hokey Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu
Türkiye Kadın Hokey Milli Takımı, Portekiz’in Lousada kentinde düzenlenen Salon Hokeyi Büyük Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nı k..