11 Eylül 2014, Per>
'Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası’nın dördüncü gününde 58 kiloda mücadele eden başarılı sporcumuz Elif Jale Yeşilırmak, gün boyunca çıktığı kalite seviyesi yüksek maçlarda rakiplerine minderi dar etti.
İlk turda Kazak rakibi Aizhan Ismagulova'yı 10-0’lık skorla ve teknik üstünlükle, ikinci turda ise Macar sporcu Emese Barka'yı 4-0’lık skorla mağlup eden milli güreşçimiz Yeşilırmak, çeyrek finale yükselen isim oldu. Çeyrek finalde Rus sporcu Valeria Koblova karşısında minderden 9-0 mağlup ayrılan Yeşilırmak, rakibinin finale kalması sonucunda repesaj maçına çıkmaya hak kazandı. Repesaj müsabakasında Moğol Munkhtuya Tungalag'ı 8-0 yenen güreşçimiz, akşam seansında ise dünya üçüncülüğü için mücadele edecek.
Bugün mindere çıkan sporcularımızdan 53 kiloda Merve Kenger ve 75 kiloda Yasemin Adar ise rakiplerine mağlup olarak şampiyonaya veda ettiler.
Diğer Haberler
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü
Dartta Tarihi Başarı
Tekvandocularımızdan 6 Madalya
Basketbolda Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kick Bokstan 39 Madalya
Milli Boksörlerimiz 9 Madalya ile Avrupa Şampiyonu