12 Nisan 2016, Sal>
Hurşit Atak, koparmada kaldırdığı 126 kiloyla 5'inci, silkmede ise 170 kiloyla altın madalyanın sahibi oldu. Milli sporcumuz, toplamda da 296 kiloyla Avrupa Şampiyonu oldu.
Aynı kiloda yarışan Erol Bilgin ise, koparmada elde ettiği 133 kilo ve tartı avantajıyla altın madalyaya uzandı.
Avrupa Halter Şampiyonası'nda şu ana kadar Sibel Özkan Konak 2 altın, 1 gümüş, Nurcan Taylan 1 bronz madalya elde etti. İsmet Algül, bronz madalya, Sema Acartürk ise gümüş madalya kazandı.
Diğer Haberler
2026 Voleybol Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası VakıfBank'ın
2026 Voleybol Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı, Eczacıbaşı Peron İstanbul'u 3-2 yenen VakıfBank kazandı.
Tekvandoda 12 Madalya
Marmara Yelken'den Dünya İkinciliği
Milli Okçularımızdan 2 Bronz Madalya
Golfte 1 Altın 1 Bronz
Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu
Filenin Sultanları, 2026 Avrupa Şampiyonası final maçında İtalya'yı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu ol..