18 Ağustos 2015, Sal>
Türkiye olarak ev sahipliğini üstlendiğimiz 2015 FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) U23 Bayanlar Dünya Şampiyonası’nda grup müsabakaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı.
Kolombiya karşısına yarı finali garantileyerek çıkan Milli Takımımız, A Grubu’nda oynadığı beşinci ve son maçında rakibini 25-21, 25-13 ve 25-17’lik setlerle 3-0 mağlup etti. Bu galibiyet ile grup aşamasını namağlup şekilde tamamlayan ay-yıldızlı takımımız yarı finale grup lideri olarak yükselme başarısı gösterdi.
Milli Takımımız yarı finalde yarın saat 18.30’da Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda Japonya ile karşılaşacak. Diğer yarı final maçında ise saat 16.00’da Dominik Cumhuriyeti ile Brezilya mücadele edecek.



Diğer Haberler
Arca Çorum FK, Trendyol Süper Lig'de
Trendyol 1. Lig play-off final maçında Esenler Erokspor ile karşılaşan Arca Çorum Futbol Kulübü, rakibini 2-0 mağlup ederek T..
İşitme Engelli Satranç Milli Takımımız Dünya Şampiyonu
Para Masa Tenisinde 3 Madalya
Para Tekvando'da 1 Altın, 2 Bronz
EuroCup'ta Şampiyon Fenerbahçe İstanbul Jet
Tuana'dan Halterde Üç Avrupa Gençler Rekoru