22 Ekim 2014, Çar>
Bosna Hersek’in Sarajevo kentinde 18-19 Ekim 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen IDO Avrupa Salsa Dans Şampiyonası, 6 ülkeden 40 sporcuyu ağırladı.
Yetişkinler kategorisinde mücadele eden dans sporcularımız Cem Demir ve Melisa Sahra, Avrupa üçüncüsü olarak, bronz madalyaya uzanan taraf oldu.
“Ülkemizin Başarı İvmesinin Bir Yansıması da Dansta Geldi”
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Demir ve Sahra çiftinin başarısı için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Çağatay Kılıç’ın tebrik mesajı şöyle:
“Sporcularımız özellikle son dönemlerde çok sayıda uluslararası spor organizasyonunda tarihi başarılara imza atarak, bayrağımızı dalgalandırıyor. Bu kapsamda hemen her branşta Türk sporunun kazanmış olduğu başarı ivmesinin bir yansıması da dansta geldi.
IDO Avrupa Salsa Dans Şampiyonası’na yoğun bir çalışma programıyla hazırlanan Milli dans sporcularımız Cem Demir ve Melisa Sahra, çalışmalarının meyvelerini Avrupa üçüncüsü olarak topladı. Bronz madalya kazanan genç sporcularımızı, Milli takım antrenörümüz Aytunç Bentürk’ü ve başarı basamaklarının bir bir çıkılmasında emeği geçen herkesi yürekten tebrik eder, başarılarının daim olmasını dilerim.”                                         
Diğer Haberler
Kung Fu Milli Takımımız Dünya Şampiyonu
Yelkencilerimizden 4 Madalya
A Milli Takımımız 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Gürcistan’ı Mağlup Etti..
A Millî Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu dördüncü maçında Gürcistan'ı 4-1 yenerek hem play-off yo..
Yusuf Dikeç ve Mustafa İnan'dan Altın Madalya
Kadın ve Erkek Goalball Milli Takımlarımız Avrupa Şampiyonu
Ayhancan DTM'de Şampiyon Olan İlk Türk Pilot Oldu