17 Ocak 2019, Per>
Haftanın 6 günü antrenman yapan ve günde 2.5 saat yüzen Beyza Işık, yüzmeyi çok sevdiğini söyledi. 3 yıl önce başladığı yüzme sporunda hedefinin milli takım olduğunu belirten Işık, "Yüzmeye çok severek başladım. Okulla birlikte yüzmeyi de götürüyorum. Haftanın 6 gün olmak üzere günde 2.5 saat havuzda çalışıyorum. Daha çok çalışarak başarılar kazanıp, milli takıma seçilmek istiyorum" dedi.
Diğer Haberler
Aysu Türkoğlu’ndan Tarihi Başarı
Bodrumlu 23 yaşındaki açık deniz yüzücüsü Aysu Türkoğlu, Ka’iwi Kanalı’nı 21 saatte geçerek bu kanalı geçen en genç Türk yüzü..
Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi'ni İkinci Tamamladı
UEFA Gençlik Ligi finalinde temsilcimiz Trabzonspor U19, İspanya temsilcisi Barcelona U19 ile karşı karşıya geldi.
Para Tekvandocularımızdan 7 Madalya
Çin’in Taian kentinde düzenlenen 2025 WT Asya Başkanlık Kupası’nda yarışan milli para tekvandocularımız 1 altın, 6 bronz mada..
Şampiyon Galatasaray Fuzul
Şampiyon Fenerbahçe Medicana !
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçında Macaristan’ı 3-0 Mağ..