28 Nisan 2015, Sal>
Bursa’nın Gemlik ilçesinin ilk kez ev sahipliğini yaptığı Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası’na 26’sı yabancı 113 yarışçı katıldı. Yarışlarda Bulgaristan birinci sırada yer alırken, Romanya üçüncü sırada kaldı. Türkiye ise takım halinde ikincilik elde etti.
Uludağ, İznik Gölü ve Gemlik Körfezi’ne hakim Şahintepe’de yapılan yarışlarda; MX sınıfında, Türk motosikletçilerimizden Şakir Şenkalaycı ikinci ve Murat Başterzi’de üçüncü oldu. Bu sınıfta Veselin Malinov, Vasil Stoyanov ve Atanas Petrov kupaların sahibi oldular. 85 cc sınıfında Bulgar sporcular Julian Georgiev ve Alex Dimitrov’u yarışçımız Can Öncü takip etti. 65 cc sınıfında ise Öncü kardeşler ilk iki sırayı paylaştı. Deniz Öncü birinci olurken, Can Öncü bu sınıfta ikinci sıranın sahibi oldu. ATV sınıfında ilk iki sırayı Türk yarışçılar aldı. Mehmet Saygın birinci olurken, Saygın’ı Volkan Özgür ve Martin Milev (Bulgaristan) takip etti.





Diğer Haberler
Özel Sporcular Down Basketbol Milli Takımımız Dünya İkincisi
Macaristan’da düzenlenen SUDS IBA21 Dünya Basketbol Şampiyonası’nda mücadele eden Özel Sporcular Down Basketbol Milli Takımım..
Basketbolda Şampiyon, Fenerbahçe Beko
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinde Beşiktaş Gain’i 3-1 maplup eden Fenerbahçe Beko, 2025-2026 sezonunu şamp..
A Milli Erkek Hentbol Takımımızdan Tarihi Başarı
Arca Çorum FK, Trendyol Süper Lig'de
İşitme Engelli Satranç Milli Takımımız Dünya Şampiyonu
Para Masa Tenisinde 3 Madalya