Muğla'da Valilik Kupası Futbol Turnuvası Başladı

Muğla’da geleneksel hale getirilerek her yıl yapılmakta olan Valilik Kupası Futbol Turnuvasının 28.si Vali Yardımcısı Murat KAHRAMAN'ın başlama vuruşu ile 25 Mart 2024 tarihinde start aldı.

26 Mart 2024, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Bu yılki turnuvaya 29 yaş üstü kategorisine 23 takım, 40 yaş üstü kategorisine ise 6 takım olmak üzere iki kategoride  29 Kurum ve Kuruluş ile Özel iş yerlerine ait masterler takımı katıldı.

 Yaklaşık 3 ay sürecek turnuvada belirli bir yaş düzeyine gelmiş yaklaşık 800 futbolcu bu süre içerisinde spor yapacaktır.

Turnuvanın açılışına; Muğla Vali Yardımcısı Murat KAHRAMAN, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım AÇIKBAŞ,  TASKK Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla ASKF  Başkanı Mehmet TOP, Yatırım İzleme Müdürü  Ahmet Mümtaz İNCE, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Serkan PAÇALI, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz KARAHASANOĞLU,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Güney YILMAZ, ASKF Genel Sekreteri Mustafa YANDIK, Futbol İl Temsilcisi  Ali KARAKAYA,  ASKF İl Disiplin Kurulu Başkan Vekili Hukukçu Ejnan ÇELİK, çok sayıda Kurum yetkilisi ve taraftar katıldı.  

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.