15 Temmuz 2011, Cum>
Geleneksel hale getirilerek her yıl yapılmakta olan Valilik Kupası Futbol Turnuvasının 16.sı Vali Yardımcısı Metin DEMİREL’in startı ile 06.04.2011 tarihinde başladı.Bu yılki turnuvaya aşağıda isimleri yazılı 13 Kurum ve Kuruluş ile Özel işyerlerine ait Masterler takımı katıldı.
1-Valilik/Özel İdarespor
2-Yatağan Kaymakamlığı
3-Emniyet
4-Adliye
5-Muğla Barosu
6-Orman Bölge Müdürlüğü
7-Devlet Hastanesi
8-Koruma Kurulu/Esnaf
9-Gelispor
10-Ula Çağdaş Esnaf
11-Çıtlık Esnaf
13-Yeşilimspor
Turnuvanın ilk günkü müsabakalarında Emniyet – Valilik/Özel İdarespor takımını 5-1 mağlup ederken, Koruma Kurulu/Esnaf takımıda Gelispor’u 1-0 mağlup etti.
Turnuvanın açılışına Vali yardımcısı Metin DEMİREL, Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr.Burhanettin HACICAFEROĞLU, İl Emniyet Müdürü Kadir AY, Özel İdare Genel Sekreteri Sebahattin AVCI, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Veli ÇELİK, Federasyon Başkanımız Mehmet TOP, TÜFAD Genel Merkez Genel Sekreteri ve Muğla Şb.Başkanı Alaaddin NAGANLU, Futbol İl Temsilcisi Ali KARAKAYA, Herkes İçin Futbol İl Sorumlusu Mustafa YANDIK, çeşitli dairelerin Şube Müdürleri, Dernek ve Kulüp yöneticileri ile çok sayıda izleyici katıldı.Turnuvanın Final müsabakası 19 Mayıs 2011 tarihinde oynanacak.Emeği geçenlere ve katılan takımlara başarılar dileriz.
Diğer Haberler
Gaziantep ASKF'den Konfederasyona Ziyaret
Konfederasyondan Konya ASKF'ye Ziyaret
Konfederasyondan Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan'a Geçmiş Olsun Ziyareti
Kamuoyuna Açıklama
Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik'ten Bingöl ASKF'ye Ziyaret
Konya’da Selçuklu Belediyesi Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi Tesisleri Hizmete Açı..