Muğla’da 26'ncısı Yapılan Valilik Kupası Futbol Turnuvasının Şampiyonu Emek İş Makinaları Oldu

21 takımın katılımı ile 22 Mart 2022 tarihinde başlayan 26'ncısı yapılan Valilik Kupası Futbol Turnuvasının kazananı Emek İş Makinaları oldu.

01 Haziran 2022, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Yaklaşık 2,5 ay süren turnuvada 600’e yakın sporcunun katıldığı 76 müsabaka oynandı.

Turnuvada Şampiyon olan Emek İş Makinaları, kupasını Vali Yardımcısı Murat KAHRAMAN’ın elinden alırken, ikinci olan Çörüşspor’un kupasını ise Menteşe Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ verdi. Takımların madalyaları ise  final müsabakalarını izleyen protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Turnuvayı Vali Yardımcısı  Murat KAHRAMAN,  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ, Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Alper ÇETİN, Muğla ASKF Başkanı Mehmet TOP, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Özcan SAYGIN, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz KARAHASANOĞLU, TÜFAD Genel Merkez Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin NAGANLU, Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali ÇAKIR,  Muğla ASKF Yöneticileri, Türkiye Saha Komiserleri Muğla Şube Başkanı Ümit Sefa GİRGİN, İl Hakem Kurulu Başkan Yrd. Ali ŞALK ve kurul üyeleri,  Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdür vekili Melekşan KAFADAR EVRAN ve çok sayıda sporsever  izledi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.