Muğla’da 27.si Düzenlenen Valilik Kupası Şampiyonu Muğla Tarımspor Oldu

Muğla’da 27.si düzenlenen Valilik Kupası Futbol Turnuvası final müsabakası ile sonuçlandı.

14 Haziran 2023, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

19 takımın katılımı ile 11 Nisan 2023 tarihinde başlayan Valilik Kupası Futbol Turnuvasının final müsabakasını Muğla Tarımspor / Gölcükspor oynadı. Muğla Tarımspor müsabakayı 6-1 kazanarak şampiyon oldu. 3.lük maçı Çörüşspor / Fısıltı İşitme Cihazları arasında oynandı, müsabakayı 8-1 kazanan Çörüşspor da turnuvada üçüncü oldu.

Yaklaşık 2 ay süren turnuvada 71 müsabaka oynandı ve 550'ye yakın belli yaş düzeyine gelmiş kişilerinde futbol oynaması sağlanmış oldu.

Turnuvada Şampiyon olan  Muğla Tarımspor Kupasını Muğla Vali Yardımcısı Murat SARI’nın elinden alırken, ikinci olan Gölcükspor’un kupasını ise Menteşe Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ verdi. Takımların madalyaları ise  final müsabakalarını izleyen protokol üyeleri ve Valilik Kupası Futbol Turnuvası Tertip Kurulu üyeleri tarafından takıldı.

Turnuvayı Muğla Vali Yardımcısı  Murat SARI,  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla ASKF Başkanı Mehmet TOP, Muğla Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcıları Enver AYDIN, Muhammed SEVİNÇ ve Erızan YILMAZ, ,  Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz KARAHASANOĞLU,  Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü  Fuat TOKLAŞ ,TÜFAD Genel Merkez Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin NAGANLU,  ASKF Genel Sekreteri Mustafa YANDIK, Futbol İl Temsilcisi ve ASKF Mali Sekreteri  Ali KARAKAYA,  ASKF Sosyal İşler Sekreteri Memiş Alper YILDIRIM, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve  Muğla Şube Başkanı Ümit Sefa GİRGİN ve çok sayıda sporsever müsabakayı izledi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.