19 Ekim 2017, Per>
Amatör Spor Haftası Muğla’da 09 Ekim 2017 Pazartesi günü binlerce sporcu ve öğrencinin katıldığı yürüyüşle başladı, hafta boyunca yapılan çeşitli spor etkinliği ve aktivitelerle devam edildi. Amatör Spor haftası kutlamaları çerçevesinde İl merkezinde ve ilçelerde Futbol, Hokey, Hentbol, Voleybol, Okçuluk, Masa Tenisi, Basketbol, Halter, Güreş, Boks, Taekwondo, Cimnastik, Tenis, Yüzme ve Dağcılık branşlarında yarışma ve etkinlikler yapıldı.
Etkinlikler sonunda yarışmalara katılan sporcu ve takımlara Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce kupa ve madalyaları verildi. Ayrıca; Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca tüm Türkiye’de dağıtılan spor malzemeleri 18 Ekim 2017 Çarşamba günü sat 14.00’de Muğla’da Menteşe Spor Salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önderliğinde düzenlenen törenle spor kulüplerine dağıtıldı.







Diğer Haberler
Mehmet Güngör Toprağa Verildi
Denizli Pamukkale Belediyesi’nden Amatör Spora Destek
Denizli’de amatör spor kulüplerine yönelik destekler devam ediyor. Pamukkale Belediyesi tarafından ilçede faaliyet gösteren 6..
Bingöl ASKF ile Bingöl Denetimli Serbestlik Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı..
Muğla ASKF Tarafından Düzenlenen 31. Amatör Futbol Ödül Töreni Gerçekleşti
Malatya’da Amatör Spor Kulüpleri Tesisi Temel Atma Töreni Düzenlendi
Tarsus’ta Amatör Spor Kulüplerine 3.5 Milyon TL Destek