Muğla’da “SPORUN EN’LERİ” Ödül Töreni Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğince her yıl düzenli olarak yapılan “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri Muğla’da gerçekleşti.

31 Ekim 2023, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Amatör Spor Haftası etkinlikleri sonrası  “Sporun En’leri” ödül töreni yapıldı.

Muğla’da çeşitli spor etkinlikleri ve kortej yürüyüşü ile 09.10.2023 tarihinde başlayan Amatör Spor Haftası hafta içerisinde yapılan spor etkinlikleri ile devam etti.  

Törende  Muğla ASKF Başkanı Mehmet TOP, İl Milli Eğitim Müdürü Emre ÇAY, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım AÇIKBAŞ ve Muğla Valisi İdris AKBIYIK birer konuşma yaptılar.

Uluslararası düzeyde ilimizi temsil eden; Avrupa da, Dünya yarışlarında ve Olimpiyatlarda derece yapmış  sporcular,  milli takımlara çağrılmış  sporcular ve Ulusal bazda derece yapmış sporcular olmak üzere 40 branşda toplam 385  sporcuya başarı belgeleri ile ödülleri, futbolda da 2022-2023 sezonunda gruplarında şampiyon olmuş  53 takıma kupaları verildi. 

Törene Muğla Valisi İdris AKBIYIK, Muğla Milletvekilleri Gizem ÖZCAN ile Süreyya Öneş DERİCİ, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur UZUN, Vali Yardımcısı Murat KAHRAMAN, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ, AK Parti İl Başkanı Gültekin AKÇA, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım AÇIKBAŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Emre ÇAY,  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan SAYGIN,  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman TOPRAKÇI, Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürü Ali Haydar İSTEMİHAN, İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Özgür AKDAĞ,   Muğla ASKF Başkanı Mehmet TOP, TÜFAD Genel Merkez Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin NAGANLU, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa ALGAN, Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Koray ÖZCAN, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İlçe ve Şube Müdürleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü, ASKF yöneticileri, birçok branşın İl Temsilcisi, antrenörler, Kulüp Başkanları, Yöneticiler, sporcu velileri basın ve yayın kuruluşlarının yetkilileri katıldı.


Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.