Muğla’da Valilik Kupası Futbol Turnuvası Başladı

Geleneksel hale getirilerek her yıl yapılan Valilik Kupası Futbol Turnuvasının 26.sı, Vali Yardımcısı Murat KAHRAMAN’ın başlama vuruşu ile 22 Mart 2022 tarihinde start aldı.

23 Mart 2022, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Bu seneki turnuvaya 21 Kurum ve Kuruluş ile Özel iş yerlerine ait masterler takımı katıldı. Yaklaşık 2,5 ay sürecek turnuvada belirli bir yaş düzeyine gelmiş yaklaşık 600 futbolcu bu süre içerisinde spor yapacak.

Turnuvanın açılışına;  Vali Yardımcısı Murat KAHRAMAN,  Milletvekili Burak ERBAY, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ,  Gençlik  ve Spor İl Müdürü Ömer İLMAN, Tarım İl Müdürü Barış SAYLAK, Yatağan Termik Enerji Üretim Genel Müdürü Korhan TİRYAKİ,  Yatağan Termik Enerji Üretim Proje Müdürü Erkan ATAMAN, ASKF Başkanı Mehmet TOP,  Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz KARAHASANOĞLU, Muğla Büyükşehir Belediyesi  Kültür ve Spor Tesisleri Şube Müdürü Serkan DEVECİOĞLU, TÜFAD Genel Merkez Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin NAGANLU, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Der. Genel Balkan Yardımcısı ve Muğla  Şube Başkanı Ümit Sefa GİRGİN, ASKF Genel Sekreteri Mustafa YANDIK, Futbol İl Temsilcisi ve ASKF Mali Sekreteri Ali KARAKAYA, ASKF Sosyal İşler Sekreteri Memiş Alper YILDIRIM, ASKF Örgütlenme Sekreteri Nail KIZIL, çok sayıda Kurum yetkilisi, taraftar ve basın mensubu katıldı.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.