Muğla’da Valilik Kupası Futbol Turnuvası Başladı

Geleneksel hale getirilerek her yıl yapılan 27. Valilik Kupası Futbol Turnuvası, Vali Yardımcısı Ali YILMAZ'ın başlama vuruşu ile 11 Nisan 2023 tarihinde EGEYILDIZSPOR - YİKOB arasında oynanan müsabaka ile başladı.

14 Nisan 2023, Cum

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Bu sene turnuvaya 19 Kurum ve Kuruluş ile Özel iş yerlerine ait masterler takımı katıldı. Yaklaşık 2.5 ay sürecek turnuvada belirli bir yaş düzeyine gelmiş yaklaşık 500 futbolcu bu süre içerisinde spor yapacak.

Turnuvanın açılışına; Vali Yardımcısı Ali YILMAZ, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ,  TASKK Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla ASKF Başkanı Mehmet TOP,  Muğla Türk Telekom Müdürü Cafer CİVELEK, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz KARAHASANOĞLU,  Yatırım İzleme Müdürü Mevlüt TÜRK, Hukuk İşleri Müdürü Cengiz DEMİR, TÜFAD Genel Merkez Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin NAGANLU,  Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar TÜREDİ, Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali ÇAKIR, ASKF Genel Sekreteri Mustafa YANDIK, Futbol İl Temsilcisi  Ali KARAKAYA,  ASKF Örgütlenme Sekreteri Nail KIZIL, çok sayıda Kurum yetkilisi ve taraftar katıldı.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.