15 Temmuz 2011, Cum>
Muğla ASKF’ce 16 yıldır aralıksız yapılan VALİLİK KUPASI FUTBOL Turnuvasının 16.sıda büyük bir başarı ile tamamlandı.13 Kurum ve Kuruluş takımının katıldığı 06 Nisan 2011 tarihinde başlayarak yaklaşık 2 aydır devam eden va tam sahada oynanan turnuvanın finalinde ULA ÇAĞDAŞ ESNAF Takımını 2-1 yenen ÇITLIK ESNAF Takımı Şampiyon olurken, 3.lük -4.lük maçında DEVLET HASTANESİ’ni 3-1 yenen ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Takımı 3. oldu.
Turnuvaya Muğla Valisi Sayın Fatih ŞAHİN, Vali Yardımcısı Sayın Metin DEMİREL, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Dr.Burhanettin HACICAFEROĞLU ile birlikte, Daire ve Şube Müdürleri ile Basın ve Yayın Kuruluşu ve çok sayıda seyircinin gelmesi ve müsabakaların baştan sona centilmenlik içerisinde geçmesi bizleri son derece memnun etmiştir.
Turnuvaya katılan takımlara kupalarını Muğla Valisi Sayın Fatih ŞAHİN vermiştir, ayrıca takımlara Turnuva Katılım Belgelerini Vali Yardımcısı Sayın Metin DEMİREL, Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin HACICAFEROĞLU ile Muğla ASKF Genel Sekreteri ve Herkes İçin Futbol İl Sorumlusu Mustafa YANDIK vermiştir.Turnuvaya katılan bütün takımları ve turnuvada emeği geçen herkesi yürekten kutlar, dereceye giren takımların başarılarının devamını dileriz.
Diğer Haberler
Sakarya ASKF’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a Ziyaret
Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve ASKF yönetim kurulu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyare..
Denizli ASKF’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne Ziyaret
Denizli ASKF Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Süleyman Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.
Konya’da “Selçuklu’nun Yıldızları” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Konya’da Selçuklu Belediyespor Kulübü, 2024 yılında ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli başarılar elde eden sporcular..
Muğla’da Valilik Kupası Futbol Turnuvası Başladı
Acı Kaybımız
Genel Başkan Şener Aydın’dan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a Ziyaret..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti.