24 Eylül 2018, Pzt>
Malzeme dağıtım töreni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor salonunda amatör spor kulüp temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.
Törene Muş Valisi Aziz Yıldırım, Muş ASKF Başkanı Kemal Türkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hamdullah Kardaş, amatör spor kulüplerinin temsilcileri ve sporcular katıldı.
Törende konuşan Muş Valisi Aziz Yıldırım; “ İlimizde Amatör Spor Kulübü olarak yaklaşık 22 tane aktif kulübümüz var. Biz bu kulüplerimize eşofman, forma, ayakkabı vs. aynı miktarda olmak üzere malzeme dağıtımı yapıyoruz. Böylelikle bir miktar üzerlerindeki yükü azaltmaya çalışıyoruz. Gönül ister ki herkese daha fazla yardım edelim lakin yapamıyoruz. Bu spor kulüplerine amatör denmesinde ki amaç sporun yapılmasında gönüllüğün önde gelmesinden dolayıdır. Yetenekli sporcularımızın iyi yerlere gelmeleri en büyük temennimizdir. Kabiliyetli olan çocuklarımız kendilerini belli etmekle beraber, eğitimlerini de bu yönde sürdürmeyi Spor Liselerine yahut Beden Eğitimi ve Spor Okullarına yönelmektedirler. Tüm sporcu kardeşlerimize bu yolda başarılar diliyorum. Keyifli mücadelelerini inşallah hep birlikte izleriz.” dedi.
Vali Aziz Yıldırım'a amatör spor kulüplerine katkılarından dolayı ASKF Başkanı Kemal Türkan tarafından teşekkür edilerek amatörler adına plaket takdim edildi. Daha sonra Vali Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet kulüp başkanlarına ve sporculara malzemelerini dağıttı.
Diğer Haberler
Gaziantep ASKF'den Konfederasyona Ziyaret
Gaziantep ASKF Başkanı Av. Ömer Alper Köroğlu, Konfederasyonu ziyaret etti.
Konfederasyondan Konya ASKF'ye Ziyaret
Konfederasyondan Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan'a Geçmiş Olsun Ziyareti
Kamuoyuna Açıklama
Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik'ten Bingöl ASKF'ye Ziyaret
Konya’da Selçuklu Belediyesi Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi Tesisleri Hizmete Açı..