09 Kasım 2018, Cum>
1919'da Samsun'a çıkarak başlattığı İstiklal Harbimizi, 1923'te Ankara'da Cumhuriyeti kurarak zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, adını tarihe nakşettirmiş kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır.
Genel Başkan Ali DÜŞMEZ yayınladığı mesajında; ''Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Türkiye'nin istikrar ve güven içinde büyümesi, demokrasimizin standartlarının yükselmesi ve “En büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizin güçlenmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmalarını sürdüreceğini dile getiren Genel Başkan, Bu düşüncelerle Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi şükranla anıyoruz''dedi.
Diğer Haberler
Muğla ASKF’nin 28. Başkanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı
Muğla ASKF’nin 28. Başkanlar Kurulu toplantısı 08 Eylül 2025 pazartesi günü yapıldı.
Genel Başkan Şener Aydın Diyarbakır ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Diyarbakır ASKF’yi ziyaret etti.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024-2025 sezonunda mücadele eden amatör spor kulüplerine yönelik nakdi yardım töreni,..
Genel Başkan Şener Aydın, Manisa ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan İzmir ASKF’ye Ziyaret
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..