09 Kasım 2017, Per>
1919'da Samsun'a çıkarak başlattığı İstiklal Harbimizi, 1923'te Ankara'da Cumhuriyeti kurarak zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, adını tarihe nakşettirmiş kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır.
Genel Başkan Ali DÜŞMEZ yayınladığı mesajında; Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Türkiye'nin istikrar ve güven içinde büyümesi, demokrasimizin standartlarının yükselmesi ve “En büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizin güçlenmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğini dile getirdi. Bu düşüncelerle Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi şükranla anıyoruz.
Diğer Haberler
TASKK Bölge ASKF Başkanları Toplantısı Van’da Yapıldı
Konfederasyon Bölgesel ASKF Başkanları toplantısı, Van ASKF’nin ev sahipliğinde, Genel Başkan Şener Aydın Başkanlığında, Bölg..
Konfederasyon’dan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Tosun’a Ziyaret
Gazeteci ve Spor Yazarı Osman Diyadin’den Konfederasyona Ziyaret
Konfederasyon’dan Türkiye Buz Pateni Federasyon’una Hayırlı Olsun Ziyareti
Kurban Bayramınız Mübarek Olsun
Kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştiren, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren mübarek Kurban Bayramı’nın; milletimize,..
BAL'dan 3.Lig'e Yükselen Takımları Tebrik Ederiz