09 Kasım 2017, Per>
1919'da Samsun'a çıkarak başlattığı İstiklal Harbimizi, 1923'te Ankara'da Cumhuriyeti kurarak zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, adını tarihe nakşettirmiş kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır.
Genel Başkan Ali DÜŞMEZ yayınladığı mesajında; Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Türkiye'nin istikrar ve güven içinde büyümesi, demokrasimizin standartlarının yükselmesi ve “En büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizin güçlenmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğini dile getirdi. Bu düşüncelerle Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi şükranla anıyoruz.
Diğer Haberler
Konfederasyon Yönetim Kurulu Toplantısı Ankara'da Yapıldı
Konfederasyon Yönetim Kurulu Ankara'da Konfederasyon Genel Merkez'inde toplandı.
Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Fethi Apaydın Konfederasyonu Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a Ziya..
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Şener Aydın, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı maka..
KAMUOYUNA DUYURU
Konfederasyon Yönetim Kurulu Toplantısı Ankara'da Yapıldı
Konfederasyon Yönetim Kurulu Ankara'da Konfederasyon Genel Merkez'inde toplandı.
23 Nisan Kutlu Olsun
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve c..