16 Temmuz 2011, Cmt>
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Osman ÇAKMAK, Başkan Seyit TORUN’ un ihtiyaç duydukları her zaman yanlarında olduğunu ve amatör kulüplere destek verdiğini belirtti.
Başkan Seyit TORUN ise yeni sezonun hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, Ordu Belediyesinin semt sahaları ile ilgili yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Cumhuriyet mahallesinde sürdürülen sentetik çimli sahanın kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını söyleyen Başkan Seyit TORUN, Güzelyalı mahallesindeki sahanın da sentetik çim yapılacağını açıkladı. Ordu Belediyesinin imkanları ölçüsünde amatör spora katkı sağladığını hatırlatan Başkan Seyit TORUN, bundan sonra da gücümüz ölçüsünde desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Diğer Haberler
Hatay’da Amatör Spor Kulüpleri’ne Spor Malzemesi Desteği
Konfederasyondan, Hatay’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine, spor malzemesi desteği verildi.
Kocaeli ASKF’nin 17. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Organize Edilen “Mahallemde Maç Var” Futbol T..
Denizli ASKF’nin proje paydaşı olduğu, Denizli ASKF ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organizasyonu gerçekleştirile..
Sakarya ASKF’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a Ziyaret
Denizli ASKF’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne Ziyaret
Konya’da “Selçuklu’nun Yıldızları” Ödül Töreni Gerçekleştirildi