Ordu’da Vali Tuncay Sonel’in de Katıldığı Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Ordu ASKF ve TFFHGD Ordu Şubesi ile birlikte organize edilen 2021-2022 Futbol Sezonu birlik beraberlik ve dayanışma gecesine Ordu Valisi Tuncay Sonel de katıldı.

07 Nisan 2022, Per

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesine;  Ordu Valisi Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, TASKK Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Altınordu Belediye Hukuk İşleri Müdürü Memet Kurt, , TFFHGD Genel Başkan Vekili Mehmet Metin, kulüp yönetici, sporcular, ve spor camiasından isimler katıldı.  

Gecenin açılış konuşmasını Ordu ASKF Başkanı Metin Kır yaparken “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte tek amacımız tüm spor camiasının birlik ve beraberlik içinde olmasını sağlamak oldu. Yaklaşık 25 sene hakemlik tarafında görev yaptım. Son 10 yıldır da amatör camianın tarafındayım. Biz birlikte güçlü bir aileyiz. Bizleri bu güzel gecede yalnız bırakmayan tüm katılımcılara kulüp yöneticilerimize ve hakem camiasına teşekkür ediyorum” dedi.        

Ordu Valisi Sayın Tuncay Sonel ise konuşmasında “Bu gece böyle bir organizasyonda olmak güzel bir duygu. Hem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan kıymetli bakanımızla hem milletvekillerimizle hem kamu görevlisi arkadaşlarımızla 19 İlçe Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımızla ilimiz içerisinde ve dışarıda hizmet etme gayretindeyiz. Amatör kulüplerimizde bu ailenin en önemli değerlerinden. Her zaman söylüyorum hangi işi yaparsanız yapın severek yapın mutlu olarak yapın ve amatör ruhla yapın” dedi.      

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan konuşmasında “İlimizin güzide spor adamlarına ve tüm katılımcılara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in selamları var. Kendisi yurt dışında olduğu için katılım gösteremedi. Geceniz güzel huzurlu ve afiyetli olsun” dedi.     

TASKK Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın ise “Bu gece burada olmak şahsım adına onur verici. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve diğer Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ordu’nun son yıllarda üç tane 3. Lig takımı olması büyük bir başarı. Sayın Valimiz ile yaptığım görüşmede Ordu ilinin son derece şanslı olduğunu gördüm. Spor seven sporun içinden gelen biri olması beni mutlu etti. Ordu ilinde böyle güzel bir ortam olması spor adına önemli bir gelişme” dedi.       

Gece daha sonra protokol üyelerine yapılan plaket taktimi ile son buldu.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.