16 Temmuz 2011, Cmt>
13.11.2010 tarihinde Akademi Liginde oynanan Pendik Spor – Oyak Renault U-14 karşılaşmasında Oyak Renault Spor Kulübü teknik direktörünün hakemlere karşı spor ahlakı ve centilmenliğe yakışmayan söz ve davranışları nedeniyle oyun alanından çıkarılmış ve kendisi hakkında karar verilmek üzere Amatör Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir.
Bu olayı duyan Oyak-Renault Spor Kulübü Yönetim Kurulu, teknik direktörüyle ilgili savunma dahi vermeden 26.11.2010 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu toplantısında aldığı karar ile teknik direktörünün görevine son vermiştir.
Sporda Fair Play olgusunun yerleştirilmesi açısından diğer kulüplerimize de örnek olması gereken bu karar nedeniyle Oyak Renault Spor Kulübünü ve Yöneticilerini yürekten kutluyoruz.
Diğer Haberler
Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine 14 Milyon 160 Bin TL Nakd..
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep ASKF iş birliğinde hayata geçirilen program kapsamında, 137 amatör spor kulübün..
Bingöl’de Amatör Spor Haftası Kapanış ve “En’ler” Ödül Töreni Düzenlendi..
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde 81 ilde gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası kapsamında, Bingöl..
Denizli’de “Amatör Spor Haftası” Coşkuyla Kutlandı
Malatya’da Amatör Spor Haftası Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni
Malatya’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl düzenlenen Amatör Sp..
Merkezefendi Belediyesi’nden 127 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Desteği
Amatör Spor Haftası Samsun'da Coşkuyla Kutlandı