03 Temmuz 2015, Cum>
Girit adasında düzenlenen şampiyonanın grup aşamasını namağlup lider tamamlayan millilerimiz ikinci turda karşılaştığı rakibi İran'ı 73-63'lük skorla elemeyi başardı. Aldığı bu galibiyet ile çeyrek finali adını yazdıran basketbolcularımız, yarın Sırbistan'ı eleyen Avustralya ile yarı final mücadelesine çıkacak.
Milli takımda 16 sayı kaydeden Okben Ulubay, sahanın en skoreri olurken, Kadir Bayram 13, Ege Arar 11 ve Yiğit Arslan 10 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.





Diğer Haberler
Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu
Filenin Sultanları, 2026 Avrupa Şampiyonası final maçında İtalya'yı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu ol..
20. Akdeniz Oyunları'nı 111 Madalya İle Tamamladık
Akdeniz Oyunları’nda 4 Altın, 2 Bronz Madalya
İtalya’nın Taranto kentinde düzenlenen Akdeniz Oyunları’nda artistik ve ritmik cimnastik branşlarında 4 altın, 2 bronz olmak ..
Kadın Kriket Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu
Voleyboldan Dünya İkinciliği
Para Yüzücümüz Defne, Avrupa Şampiyonu