Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu genel kurulu 30.09.2009 tarihinde yapıldı. Başkanlığa Gafur Bayrak seçildi.
Sedat Toprak’ın istifasıyla boşalan başkanlık görevine Gafur Bayrak’ın getirildiği genel kurulda 11 kişilik yönetim kurulu belirlendi. Saygı duruşu ve açılış konuşmasıyla başlayan genel kurulda bir konuşma yapan Sedat Toprak yeni yönetime başarılar diledi.
Ardından bir konuşma yapan Gafur Bayrak “Onur duyarak yapacağı görevinde başarılı olmak için çok çalışacağını” söyledi. Tek listeyle gidilen kongrede Gafur Bayrak başkanlığında oluşturulan yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor. Yaşar Kapsar, Abdullah Şinaforoğlu, Hüseyin Avni Terzi, Yusuf Ziya Şerifoğlu, Sadullah Köse, Hüseyin Özkan, Osman Sarımehmet, Alaattin Taşkıran, Hızır Karabacak ve Yaşar Karagöz.
Diğer Haberler
Sakarya ASKF’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a Ziyaret
Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve ASKF yönetim kurulu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyare..
Denizli ASKF’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne Ziyaret
Konya’da “Selçuklu’nun Yıldızları” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Konya’da Selçuklu Belediyespor Kulübü, 2024 yılında ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli başarılar elde eden sporcular..
Muğla’da Valilik Kupası Futbol Turnuvası Başladı
Acı Kaybımız
Genel Başkan Şener Aydın’dan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a Ziyaret..