15 Temmuz 2011, Cum>
Türkiye Futbol Federasyonu Rize Futbol Teknik Eğitim Merkezi Tarafından , Rize ASKF , TÜFAD Rize Şubesi ile ortaklaşa İsmail Kahraman Kültür Merkezi nde düzenlenen programa TÜFAD Rize Şube başkanı ve FTEM Antrenörü Bilal Karafazlıoğlu, 10-12 yaş arası Rize deki genç sporcular , antrenörleri ve sporcu aileleri katıldı.Türkiye Futbol Federasyonu Teknik Eğitim Merkezi nin Faaliyet gösterdiği illerde gerçekleştirdiği eğitim programlarının Rize ayağında ,TFF Rize FTEM-HİFM sporcuları , Rize de kulüplerde faaliyet gösteren 10-12 yaş arası sporcuların yanı sıra spor okullarında eğitim alan sporcular katıldı. Eğitime yaklaşık 200 civarında minik sporcu katıldı.Diyetisyen Mustafa Çelik, genç sporculara beslenmenin önemini anlatırken, ailelerine de bir sporcunun nelerle beslenerek güçlü bir sporcu olabilecekleri hakkında bilgiler verdi.
Programda, Psikolog Esra Alemdaroğlu, "Gelişim-Spor-Aile" başlıkları altında bir sporcunun gelişim sürecinde aileye düşen görevler hakkında bilgiler aktardı.
Son olarak Hakem Abdullah Kalafatoğlu ise futbol kuralları hakkında genç sporcularla soru-cevap şeklinde bilgiler aktardı.
Eğitim programlarının devam edeceğini FTEM -HİFM 'inde ki sporcularımıza yönelik bu tür eğitimlerden Rize’deki diğer kulüplerdeki minik sporcularında faydalanacağını belirten TFF Rize FTEM-HİFM Antrenörü Bilal Karafazlıoğlu, katılan herkese teşekkür etti. Eğitim programının sonunda ise genç sporculara ÜLKER sponsorluğunda süt ikram edildi.
Diğer Haberler
Konya’da 2026 İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti Açılış Töreni Düzenlendi..
Batman Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 6,6 Milyon TL Destek
Muğla ASKF’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a Ziyaret
Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehme..
Konfederasyon’dan U16 Kadın Hokey Milli Takımı’na Ziyaret
TASKK Genel Başkan Vekili ve Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, Temmuz ayında ülkemizde Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenecek o..
Erzurum ASKF Genel Kurulu Yapıldı
Van ASKF Geleneksel İftarı