29 Nisan 2019, Pzt>
Hendek ve Akyazı Belediyelerini ziyaret eden heyet, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babalıoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a tebrik ve başarı dileklerini ilettiler.
Ziyarette Başkan Yaşar Zımba ile birlikte Başkan vekilleri Recep Odabaş, Genel Sekreter Ahmet Orhan, Genel Sekreter yardımcısı Ahmet Silahcı, yönetim kurulu üyeleri Uğur Kobaş, Ali Palas, Mehmet Bilgin, Necmettin Koçak, Yahya Berk, Cavit Yılmaz, Ali Rıza Aktan, Mehmet Demir, Aydın Birincioğlu yer aldı.
Başkan Yaşar Zımba yaptığı konuşmada; “Başkanlara yeni görevleri ile birlikte önceden olduğu gibi spor kulüplerine yardım ve desteklerini beklediğimizi ilettik, yeni başkanlarda destek vermeye devam edeceklerini söylediler. Yeni görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.
Diğer Haberler
Mersin ASKF’den Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar'a Ziyaret
Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı ve TASKK Genel Başkan Yardımcısı Mithat Ertaş, beraberinde yönetim ku..
Yozgat Valiliğinden 44 Amatör Spor Kulübüne Spor Malzemesi Desteği
Gaziantep’te Amatör E-Spor Ligi İçin Protokol İmzalandı
Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek, Genel Başkan Şener Aydın’ı Ziyaret Etti
Konfederasyon Dış İlişkiler Sekreteri ve Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek, TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’ı Samsun'da ziyar..
Genel Başkan Şener Aydın, Van ASKF’yi Ziyaret Etti
Denizli'de "Mahallemde Maç Var" Futbol Şöleni