19 Temmuz 2011, Sal>
Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı vekili Osman Aydın, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Kama, amatör spor kulübü temsilcileri, sporcular ve sporseverler katıldı.
Program dahilinde 60 adet kulübe bin 200 adet eşofman takımı, 160 tane sağlık çantası ilk yardım malzemesiyle birlikte verildi. Ayrıca Sakarya Faal Futbol ve Gözlemcileri Derneğine 140 takım eşofman dağıtıldı.
Sakarya ASKF Başkanı Hüseyin Kama spora ve sporcuya olan desteğinden dolayı Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Zeki Toçoğlu'na teşekkür etti. Malzeme dağıtımının ardından Valilik Kupası için yapılan Serdivanspor ve Hendek Gençlik Gündoğduspor karşılaşmasının galibi 2-1'lik skorla Hendek Gençlik Gündoğduspor oldu. Kupayı sporculara Vali Yardımcısı Hakkı Ünal takdim etti.
Diğer Haberler
Sakarya ASKF’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a Ziyaret
Denizli ASKF’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne Ziyaret
Denizli ASKF Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Süleyman Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.
Konya’da “Selçuklu’nun Yıldızları” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Muğla’da Valilik Kupası Futbol Turnuvası Başladı
Acı Kaybımız
Genel Başkan Şener Aydın’dan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a Ziyaret..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti.