14 Temmuz 2026, Sal>
Bu yıl hayatını kaybeden Atakum Belediyespor sporcusu Güneş Uçak anısına gerçekleştirilen organizasyonda dostluk ve centilmenlik ön plana çıkarken, merhum sporcunun ailesine plaket takdim edildi.
Türkiye Futbol Federasyonu, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsunspor, Samsun ASKF ve TÜFAD iş birliğiyle düzenlenen organizasyonda, Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde 36 takım, 6 grupta dereceye girebilmek için mücadele etti.
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, organizasyona destek veren herkese teşekkür ederek "Tüm kulüplerimizi ve takımlarımızı tebrik ediyorum. Dostluğun pekiştiği güzel bir organizasyonu daha tamamladık. Başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan olmak üzere Samsunspor'a, TFF Bölge Müdürlüğü'ne, ASKF'ye, TÜFAD'a ve turnuvaya katılan tüm kulüplerimize teşekkür ediyorum." dedi.
Diğer Haberler
Gaziantep ASKF'den Konfederasyona Ziyaret
Gaziantep ASKF Başkanı Av. Ömer Alper Köroğlu, Konfederasyonu ziyaret etti.
Konfederasyondan Konya ASKF'ye Ziyaret
Konfederasyondan Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan'a Geçmiş Olsun Ziyareti
Kamuoyuna Açıklama
Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik'ten Bingöl ASKF'ye Ziyaret
Bingöl Valisi Dr. Cahit Çelik, Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti.
Konya’da Selçuklu Belediyesi Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi Tesisleri Hizmete Açı..