27 Mart 2015, Cum>
Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu’nda organize edilecek bu önemli turnuvada 68 ülkeden 500 sporcu yer alacak. Samsun'da 3. kez düzenlenecek ve Türkiye’den 47 sporcunun katılacağı turnuva, 29 Mart Pazar Günü sona erecek.
Türkiye bugüne kadar 6 madalya kazandı
Türkiye, bu yıl 47 sporcu ile madalya ve puan arayacağı organizasyonda son iki yılda 6 madalya kazandı. Tek altın madalya 2013'te +78 kiloda Belkıs Zehra Kaya'dan gelirken, 48 kiloda Sümeyye Akkuş ve +78 kiloda Gülşah Kocatürk de iki yıl üst üste bronz madalya kazandı. Erkeklerde ise tek madalya, geçen yıl 73 kiloda Hasan Vanlıoğlu'nun üçüncülüğü ile gelmişti.
Diğer Haberler
Sutopu Milli Takımı’ndan Tarihi Başarı
Türkiye Sutopu Milli Takımı 2026 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde 4 maçın 3’ünü kazanarak Şubat 2026’da Sırbistan’da düzenlen..
Basketbolda Şampiyon Fenerbahçe Beko
Adem Asil, Avrupa Şampiyonu
Fenerbahçe Beko, Bir kez Daha Avrupa'nın En Büyüğü Oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda Şampiyon Galatasaray
Aysu Türkoğlu’ndan Tarihi Başarı