06 Eylül 2011, Sal>
Federasyon binasında gerçekleştirilen genel kurula; Malatya ASKF yönetim kurulu üyeleri ve spor taban birlikleri temsilcileri katıldı. Tek liste halinde 92 üyenin katıldığı seçimde, mevcut başkan Seyfullah Özdemir bütün oyları alarak, güven tazeledi.
Seçim sonrası basın mensuplarına bir açıklama yapan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, büyük bir katılımla genel kurulu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özdemir, tekrar göreve seçildiği için mutlu olduğunu kaydederek, "Listemiz genel kuruldan takdir gördü. İnşallah Malatya'ya çok büyük hizmetler yapılacaktır. Ağır görevler bizi bekliyor. Malatya amatörünün daha iyi yerlere gelmesi için yoğun şekilde çalışacağız" dedi.
Malatya ASKF'de Seyfullah Özdemir Başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor; Kahraman Fırat, Murat Turgut, Şaban Sağlam, Rıfat Türkmen, Erdal Kaçan, Sedat Kayış, Ali Karakaş, Adnan Fırat, Erol Akdeniz, Nurettin Uçar, Erkan Van, Engin Turan ve Metin Kanat.
Diğer Haberler
TASKK’dan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’a Makamında Ziyaret
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret etti...
Sporun Devleri Milletin Evi'nde buluştu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri Ziyareti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri ziyaret edildi.
TASKK’dan Akçakale Belediye Başkanı’na Ziyaret
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ı ziyaret etti...
TASKK’dan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine Ziyaret
Kurban Bayramınız Mübarek Olsun