11 Eylül 2016, >
2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'den Spor Toto 3.Lig'e çıkmaya hak kazanan Muğlaspor, Afjet Afyonspor ve Türk Metal Kırıkkalespor'un kupaları kendi sahalarında oynadıkları ilk Spor Toto 3.Lig müsabakalarından önce törenle verildi.
Muğlaspor'un kupasını TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Afjet Afyonspor'un kupasını TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan ve Türk Metal Kırıkkalespor'un kupasını Kırıkkale Valisi M.İlker Haktankaçmaz ile birlikte TFF Amatör İşler Uzmanı Sevgi Akbay verdi.
Diğer Haberler
TFF Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da Yapıldı
Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, TFF Statüsü gereğince 01.06.2024 - 31.05.2025 dönemi ile ilgil..
Gelişim Liglerine Katılacak Amatör Kulüplere Dair Kriterler Belirlendi
U15 Türkiye Şampiyonası Sona Erdi: Şampiyon Kayseri Erciyesgücü Spor
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2024-2025 Sezonu U15 Türkiye Şampiyonası tamamlandı.
U 14 Türkiye Şampiyonası Başlıyor
TFF 2024-2025 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Müsabakaları 79 ilden 151 takımın katılımı ile 5 ve 6’şar takımlı 24 g..
Amatör Futbolcu 2. Transfer ve Tescil Dönemi 14 Mart'a Kadar Uzatıldı
Bölgesel Amatör Lig’de Oynanacak Tüm Müsabakalar Ertelendi