13 Ocak 2012, Cum>
Erzurum'da milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun antrenman yaparken geçirdiği kaza sonrasında kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak 18 yaşında vefat etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Erzurum’da antrenman yaparken düşen ve kaldırıldığı hastanede 18 yaşında hayatını kaybeden milli kayakçı Aslı Nemutlu için birer başsağlığı mesajı yayınladı.
Bakan Kılıç, mesajında "12 Ocak 2012 günü Erzurum'da antrenman sırasında milli sporcumuz Aslı Nemutlu'nun vefat ettiğini derin teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu elim kaza sonucu genç yaşta yitirmiş olduğumuz sporcu kardeşime Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır dilerim. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.
Genel Müdür Baykan ise taziye mesajında, “Milli sporcumuz Aslı Nemutlu’nun Erzurum’da yaptığı antrenmanda geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Yaşanılan elim kaza sonrasında genç yaşta aramızdan ayrılan milli sporcumuza Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları, Türkiye Kayak Federasyonu ve kulübüne sabır dilerim. Spor camiamızın ve milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.
Öte yandan, Erzurum'da milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun antrenman yaparken düşerek hayatını kaybetmesi nedeniyle Türkiye Kayak Federasyonu tarafından, 13-15 ve 16-18 Ocak tarihlerinde düzenlenecek yarışlar iptal edildi.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu olarak sporcumuza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve kayak camiasına başsağlığı dileriz.
Diğer Haberler
Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Acı Günü
1.Lig Kulüpler Birliği ve İstanbulspor A.Ş. Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun annesi Sebahat Sarıalioğlu’nun vefat et..
Dartta Tarihi Başarı
Tekvandocularımızdan 6 Madalya
Basketbolda Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kick Bokstan 39 Madalya
Milli Boksörlerimiz 9 Madalya ile Avrupa Şampiyonu