10 Ağustos 2020, Pzt>
Ankara'daki Naili Moran Atletizm Pisti'nde düzenlenen Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Yürüyüş Kupası'ndaki kadınlar 5 bin metre ve erkekler 10 bin metre yarışlarına 22 yürüyüşçü katıldı.
Kadınlar yarışında Avrupa U20 ikincisi Evin Demir, rahat bir müsabaka çıkararak açık farkla birinci oldu. Evin, 23:06.52'lik derecesiyle ilk sırayı elde ederken, Leyla Işık 26:29.40 ile ikinci, Seçil Akpınar da 26:55.67 ile üçüncü oldu.
Erkeklerde ise Doha 2019'un beşincisi ve Türkiye rekortmeni Salih Korkmaz, 41:21.97'lik performansıyla ipi göğüsleyen isim oldu. Şahin Şenoduncu, 42:14.45 yürürken, Mert Atlı da 42:23.11'lik derecesiyle üçüncülüğü aldı.
Diğer Haberler
Adem Asil, Avrupa Şampiyonu
Fenerbahçe Beko, Bir kez Daha Avrupa'nın En Büyüğü Oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda Şampiyon Galatasaray
Ziraat Türkiye Kupası final maçında, Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.
Aysu Türkoğlu’ndan Tarihi Başarı
Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi'ni İkinci Tamamladı
UEFA Gençlik Ligi finalinde temsilcimiz Trabzonspor U19, İspanya temsilcisi Barcelona U19 ile karşı karşıya geldi.
Para Tekvandocularımızdan 7 Madalya