21 Nisan 2016, Per>
tüm ASKF’lerce üye yapılan Milli Takım Taraftar Kulübü üyeleri arasından 18 Nisan Pazartesi günü saat 14:30'da Milli Piyango yetkilisi ve Noter huzurunda gerçekleşen çekilişte A Milli Takımımızın Fransa'da oynayacağı bir müsabakayı yerinde izleme fırsatı yakalayan 10 talihliden birisi Kütahya Belediye spor Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Özel İdare Köy Hizmetleri sporda antrenörlük yapan Kütahyaspor’un eski futbolcusu Ahmet BAYER oldu. Kütahya ASKF Başkanı Murat CENGİZ yaptığı açıklamada “Böyle bir organizasyonda ilimizden bir kişinin talihli olması bizi sevindirdi. Bu organizasyonda emeği gecen herkese teşekkür ederim” dedi.
Milli Takım Taraftar Kulübü üyeleri arasından seçilen ve A Milli Takımımızı Fransa'da destekleme hakkı kazanan talihliler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden alınan 29/03/2016 tarih ve 58259698-255.01.02/777-2781 sayılı izinle düzenlenen yapılan çekilişle belirlendi.
18 Nisan Pazartesi günü saat 14:30'da Milli Piyango yetkilisi ve Noter huzurunda gerçekleşen çekilişte kazanan talihliler A Milli Takımımızın Fransa'da oynayacağı bir müsabakayı yerinde izleme fırsatı yakaladı.
Diğer Haberler
Mersin ASKF’den Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar'a Ziyaret
Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı ve TASKK Genel Başkan Yardımcısı Mithat Ertaş, beraberinde yönetim ku..
Yozgat Valiliğinden 44 Amatör Spor Kulübüne Spor Malzemesi Desteği
Yozgat Valiliği koordinesinde, Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren 44 amatö..
Gaziantep’te Amatör E-Spor Ligi İçin Protokol İmzalandı
Burdur ASKF Başkanı Mehmet Şimşek, Genel Başkan Şener Aydın’ı Ziyaret Etti
Genel Başkan Şener Aydın, Van ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, beraberinde Genel Sekreter Abdullah Albunar, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Top, Mithat Er..
Denizli'de "Mahallemde Maç Var" Futbol Şöleni