16 Temmuz 2011, Cmt>
Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Kahramanmaraş İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen turnuva, bu sabah 200’e yakın ilk ve orta öğretim öğrencisinin katılımı ile Özel Rabia Arıkan İlköğretim Okulunda başladı. Turnuvanın açılış hamlesi ASKF Genel Başkan Yardımcısı Akif Arslan ve TSF İl Temsilcisi Ulaş Demirci tarafından gerçekleştirildi. 6 tur üzerinden yapılacak olan turnuvada ilk 3 tur bugün, son 3 tur ise yarın gerçekleştirilecek.
TSF İl Temsilcisi Ulaş Demirci, Kahramanmaraş’ta son yıllarda ivme kazanan satranç sporunun bu tür turnuvalarla çok daha ileriye götürüleceğini belirterek, TASKK’nın ve ASKF’nin desteğinin kendileri için önemli olduğunu söyledi. ASKF Genel Başkan Yardımcısı Akif Arslan da, amatör sporun her dalına gerek önem ve desteğin sağlanacağını belirterek, TASKK’nın 30. Kuruluş Yılı nedeniyle Kahramanmaraş’ta satranç turnuvasının dışında futbolda erkekler ve bayanlar penaltı yarışması, veteryanlar futbol turnuvası, bilardo turnuvası yapılacağını bildirdi.
Diğer Haberler
Genel Başkan Şener Aydın Diyarbakır ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Diyarbakır ASKF’yi ziyaret etti.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek
Genel Başkan Şener Aydın, Manisa ASKF’yi Ziyaret Etti
Genel Başkan Şener Aydın, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ile birlikte Manisa ASKF’yi ..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan İzmir ASKF’ye Ziyaret
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar’ı ziyaret etti.
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..
Konfederasyon Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa’da Yapıldı
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu toplantısı Genel Başkan Şener AYDIN Başkanlığında Şanlıurfa Neval..