31 Ekim 2019, Per>
TASKK Genel Başkanı, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali DÜŞMEZ Başkanlığında yapılan toplantıya 78 ilin ASKF Başkanı, 73 ilin Futbol İl Temsilcisi ve TFF Amatör İşler Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Ali DÜŞMEZ “Bir sezonda 120.000 civarında müsabakanın organizasyonunu yapan ASKF Yönetimlerine ve Futbol İl Temsilcilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Yerel Liglerde oynanan 11 ayrı kategoride toplamda 17.000 takımın statüsünü hazırlamak, müsabaka programını yapmak, oynanan müsabakaların kayıtlarını tutmak gibi önemli sorumlulukları yerine getiriyorsunuz. Özellikle futbol altyapımız sizlere emanet. 11-12 yaşlarında futbola ilk başlayan çocuklarımızın sizin organizasyonlarınızla futbola başlıyor. Federasyon Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulumuz her zaman TASKK’ın ve Futbol İl Temsilcilerinin yanında olduğunu bilin. Sizlere 2019-2020 sezonunda başarılar çalışmalar diyorum.” dedi.
Başkanlar Kurulu Toplantısı'ndan sonra Konfederasyon Yönetim Kurulu gündemindeki maddeleri görüşmek üzere toplandı.
Toplantıda Yönetim Kurulu’nun gündemindeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
Diğer Haberler
Konfederasyon’dan Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’ya Ziyaret..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Remzi Ay ve Genel Sekreter Abdullah Albunar ile birlikte..
Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Mustafa Çakır’dan Konfederasyon’a Ziyaret
Konfederasyon’dan Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Fahrettin Yıldız’a Hayırlı Olsun..
Konfederasyondan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş’a Ziyaret
Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu’ndan Konfederasyona Ziyaret
Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Sportif Faaliyetlerden Sorumlu Asbaşkanı Murat Deler ve Milli Takımlar Teknik Dire..
Unutmadık, Unutmayacağız !