10 Ocak 2018, Çar>
Genel Başkan Düşmez’in Vali Yılmaz’ı ziyaretinde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nuri Yıldırım ve çevre illerden gelen Denizli ASKF Başkanı Feyyaz CEŞEN, Afyon ASKF Başkanı Orhan KÜÇÜKSAĞRICI, TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet KÖKSALAN ve yöneticiler yer aldı.
Vali Yılmaz, ziyaretleri dolayısıyla Düşmez’e teşekkür ederek memnuniyetini ifade etti.
Programları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını ve ilimizde faaliyet gösteren amatör spor camiası ile bir araya gelerek toplantılar yaptıklarını belirten Düşmez, Vali Yılmaz’a programları ile ilgili bilgi verdi.
Kabulü dolayısıyla da Vali Yılmaz’a teşekkür eden Düşmez ve ASKF yöneticileri, kendisiyle bir süre görüşerek amatör sporlarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Sporun önemine vurgu yapan Vali Yılmaz, bu yıl düzenlenen yaz spor okulları ve yaz kur’an kurslarına katılan çocuklarımıza gençlerimize spor malzemesi dağıttıklarını ifade ederek, özellikle geleceğimizin teminatı gençlerimizi tehdit eden bağımlılıkla mücadelenin çocuklarımızın spora yönlendirmekle aşılacağını belirtti. Özellikle bağımlılıkla mücadele kapsamında yapılan spor projelerine her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Diğer Haberler
Muğla ASKF’nin 28. Başkanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı
Muğla ASKF’nin 28. Başkanlar Kurulu toplantısı 08 Eylül 2025 pazartesi günü yapıldı.
Genel Başkan Şener Aydın Diyarbakır ASKF’yi Ziyaret Etti
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın, Diyarbakır ASKF’yi ziyaret etti.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024-2025 sezonunda mücadele eden amatör spor kulüplerine yönelik nakdi yardım töreni,..
Genel Başkan Şener Aydın, Manisa ASKF’yi Ziyaret Etti
Genel Başkan Şener Aydın, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ile birlikte Manisa ASKF’yi ..
TASKK Genel Başkanı Şener Aydın’dan İzmir ASKF’ye Ziyaret
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Spor Malzemesi Desteği..
Malatya Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine 10 milyon TL değerinde spor malzemesi yardımı yaptı.