TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez’ den Burdur ASKF’ye Ziyaret

TASKK Genel Başkanı ve TFF Başkan Vekili Ali DÜŞMEZ, Burdur, Denizli, Afyonkarahisar ve Isparta ASKF Başkanları ile Burdur’da bir araya gelerek, yeni göreve gelen Mehmet Şimşek ve ekibine başarılar diledi.

15 Temmuz 2021, Per

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

TASKK Genel Başkanı Ali DÜŞMEZ, TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet KÖKSALAN ile birlikte Burdur ASKF Başkanlığına seçilen Mehmet ŞİMŞEK’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Genel Başkan’a Burdur ASKF’nin önceki Başkanı ve Onursal Başkan Nuri YILDIRIM, Afyonkarahisar ASKF Başkanı Orhan KÜÇÜKSAĞRICI, Denizli ASKF Başkanı Ayşe SARIKAYA, Isparta ASKF Başkanı Erhan OTURAK ve illerden gelen yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

    Burdur ASKF Başkanı Mehmet ŞİMŞEK ve Yönetim Kurulu üyeleri gelen heyeti Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Kompleksi Yerleşkesi içerisinde bulunan, Lavanta Tepesi Otel'de karşıladılar.

   Konfederasyon Genel Başkanı Ali DÜŞMEZ ziyarette; "24 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşen Burdur ASKF 15.Olağan Genel Kurulunda ASKF Başkanı seçilen Mehmet ŞİMŞEK' e ve çalışma arkadaşlarına hayırlı olsun temennilerini ileterek yeni görevinde başarılar" diledi.

  Yaklaşık 35 yıldır sürdürdüğü Federasyon Başkanlığını bırakan, Burdur ASKF Onursal Başkanı Nuri YILDRIM' a da camiamıza yaptığı hizmetler için teşekkür eden Ali DÜŞMEZ "Camiamızda uzun yıllar hizmet veren Nuri Abi ve diğer büyüklerimizin derin tecrübelerinden her zaman faydalanarak, Türkiye'nin 81 ilinde teşkilatlanan bu büyük ailenin içinde, görev alan yeni genç arkadaşlarımızla, ahlaklı ve dürüst çalışarak daha çok hizmet verme azmi içerisinde olduklarını" belirtti.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.