13 Mayıs 2021, Per>
Genel Başkan Ali Düşmez mesajında;
"Bayramlar, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü gibi pek çok güzelliği içinde barındıran, sevgi ve saygı bağlarımızı daha da güçlendiren en güzel değerlerimizden birisi ve toplumsal birliğimizin temel taşıdır.
Bu sene Ramazan Bayramı'nı ülkemizde de etkisini gösteren Pandemi nedeniyle geleneksel bayram ziyaretlerimizden uzak, evlerimizde geçireceğiz. Ancak gönül birlikteliğimizle milletçe bu bayramın coşkusunu yaşayacağımıza inanıyorum.
Dünyaya örnek mücadelemizle bu salgını yenerek nice bayramları bir arada kutlamayı temenni ediyor, özveriyle görevlerini yapan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.
Bu duygularla Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyor; amatör spor ailemizin ve tüm İslam aleminin ramazan bayramını içtenlikle kutluyorum” dedi.
Diğer Haberler
Bingöl’de “Amatör Spor Haftası” Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi..
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde, 81 ilde gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” kapsamında, Bin..
Denizli’de “Amatör Spor Haftası” Düzenlendi
Konfederasyon’dan Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın’a Ziyaret
Ağrı’da “Amatör Spor Haftası" Kapsamında “EN”ler Ödül Töreni Düzenlendi..
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde, 81 ilde gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” kapsamında, Ağr..
Kilis’te “Amatör Spor Haftası” Kapsamında Futbol Turnuvası Düzenlendi
Sinop ASKF Vefa ve Ödül Töreni Düzenledi